Celtic

Celtic

четвртак, 9. јул 2015.

Najava: Invasion From The East, Velika Plana (31. jul 2015.)

Invasion From The East

Nakon niza Invazija preko Kragujevca, Bečeja, Subotice, Zemuna, Novog Sada, Valjeva, Banja Luke,Skoplja i mnogih drugih gradova sledeća stanica postaje Velika Plana. Lokacija Drum Bar. Datum održavanja 31. jul 2015. godine. Vreme 21h. Ali, tu se ovaj Invasion From The East, razlikuje od prethodnih, jer će trajati dva dana.
Naime, posle duže saradnje, a sada već slobodno i mogu reći prijateljstva sa Milanom i Nenadom, došli smo na ideju da ovoga puta Invazija na Veliku Planu bude izvršena dva dana. Prvog dana 30. jula u Domu Kulture Vlada Marjanović u Starom Selu, biće održana muzička tribina gde će moćni Majneri govoriti o muzičkom izdavaštvu, sceni i muzici uopšte. Kada preguramo to sledi sutradan (31. jul) i glavna manifestacija događaja u Drum Baru u Velikoj Plani (preko puta autobuske stanice). Invaziju Velike Plane te večeri izvršiće Aurium iz Beograda, Kolaps iz Novog Sada, Patrias iz Smedereva, Y.O.X. iz Valjeva, Chaosium iz Jagodine i kao lokalna podrška nastupiće bend Valgora. Sam plakat kazuje svoje i razlikuje se od prethodnih, agresivan je i poziva vas da dodjete i podržite scenu, koja je tu zbog vas!




A da ponešto i o ulaznicama za festival kažemo? Koštaće simboličnih 200 dinara, ali Miner Records nam je priredio i iznenađenje po tom pitanju. Dakle, uz svaku kupljenu ulaznicu te večeri, na poklon biće i jedno fizičko izdanje Miner Records-a, po izboru Miner-a, od 10 naslova, koji će biti uz kupljenu kartu može se izabrati jedan! To nije sve po pitanju novina, koje Invasion From The East donosi u Veliku Planu. Na festivalu biće promovisane i prodavane majice pravljene specijalno za ovu Invaziju, a uz to moći će se kupiti i brojna Miner izdanja te večeri.

 

Sve ostale novosti vezane za Invaziju u Velikoj Plani možete pratiti putem linka samog fb eventa.
Vidimo se svi 30. i 31. jula u Velikoj Plani u što većem broju.



Нема коментара:

Постави коментар