Celtic

Celtic

субота, 7. мај 2016.

Najava: BORBA SE NASTAVLJA - NAJVEĆI ANTIEVROVIZIJSKI KONCERT MORTAL KOMBATA

Borba se nastavlja: Najveći Antievrovizijski koncert Mortal kombata



Beogradski bend će na Kalemegdanu premijerno svirati pesme sa novog albuma
 


Beogradski bend Mortal kombat održaće tradicionalni „Antievrovizijski koncert“, sedmi po redu, na Kalemegdanu, na košarkaškim terenima „Partizana“, u subotu, 14. maja, od 20 časova, u organizaciji „Route 011“. Na bini će im se, kao gosti, pridružiti Irish Stew i Koalicioni sporazum, kao i bend iznenađenja.


Od samog osnivanja, ova grupa okuplja ljude na svirkama u večeri finala Evrovizije i svake godine ima sve više publike. Koncert na Kalemegdanu biće najveći u njihovoj karijeri, a te večeri će svirati i pesme sa novog albuma „Besprekorna pobeda“, objavljenog 10. aprila, u izdanju „Menarta”, koje publika do sada nije imala prilike da čuje uživo. 

Mortal Kombat neguje tvrđi zvuk, koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i provokativnim tekstovima u kojima se na satiričan način obračunavaju sa svim aspektima modernog društva i okruženja u kojem živimo, pritom ne štedeći apsolutno nikoga. Pre „Besprekorne pobede“ su se predstavili albumima „Smrtonosna šorka“ (2011) i „Runda 2, udri!” (2013). Takođe, objavili su i DVD sa četvrtog Antievrovizijskog koncerta, održanog 2013. godine.  

Svojoj publici Mortal Kombat uvek priređuje iznenađenja, pa je svaki „Antievrovizijski koncert“ unikatan i drugačiji od prethodnog. Ograničeni broj ulaznica za 7. Antievrovizijski koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstix-a, DD Tickets-a, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače), Cigla & Krigla pabu (Dalmatinska 44) i Mungos CD Shop-u u Novom Sadu.


FB event: 

Novi spot:

Video najava koncerta:

Najava novog albuma:
 

Нема коментара:

Постави коментар