Celtic

Celtic

уторак, 10. мај 2016.

MORTAL KOMBAT NA KALEMEGDANU: KRENI HRABRO I BORI SE!

Beogradski bend održaće tradicionalni „Antievrovizijski koncert“, sedmi i najveći do sada, u subotu, 14. majaKo ne želi da subotnje veče provede uz televizijske ekrane neka dođe na Kalemegdan. Čak i ko želi, neka razmisli ponovo i proveri zašto momci iz Mortal kombata svake godine dovode sve više publike na svoje, sada  već tradicionalne, „Antievrovizijske koncerte“ širom Beograda, kojem su posvetili jednu od naslovnih pesama „Moj grad“ sa albuma „Besprekorna pobeda“, objavljenog pre mesec dana u izdanju "Menarta".  
Upravo će u svom gradu, ovaj put na košarkaškim terenima Partizana, na njihovom najvećem koncertu  do sada, predstaviti nove pesme, ali i podsetiti na stare hitove, 14. maja od 20 časova, u organizaciji „Route 011“. Ujedno, sedmu godinu zaredom će ovaj bend, na specifičan način, obeležiti veče finala Evrovizije, zajedno sa prijateljima i gostima, grupama Irish Stew of Sindidun i Koalicioni sporazum, kao i još jednom, čije se ime čuva kao iznenađenje.


I neće samo to biti iznenađenje, imajući u vidu da Mortal kombat posebnu pažnju posvećuje tradicionalnim koncertima. Ovaj bend, osnovan 2009. godine, neguje tvrđi zvuk, a poznat je po svom beskompromisnom stavu i provokativnim tekstovima u kojima na satiričan način govori o raznim pojavama u modernom društvu.

"Ispred nas je najveći koncert do sada, što po zapremini prostora, što po broju prijatelja koje očekujemo, među kojima su i naša dva prijateljska benda - Koalicioni sporazum i Irish Stew of Sinidiun. Čast nam je što imamo priliku da podelimo binu sa njima. Spremni smo da u subotu svi zajedno izrazimo naše gnušanje prema Evroviziji, ali i prema onome što nam se iz neke zapadne „kuhinje“ plasira kao nešto što je jako zdravo, ukusno i u čemu treba da se ugušimo. Kreni hrabro i bori se!" -  poručuju iz Mortal kombata.

Ograničeni broj ulaznica za 7. Antievrovizijski koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstixa, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače), Cigla & Krigla pabu (Dalmatinska 44) i Mungos CD Shop-u u Novom Sadu. Na dan koncerta, cena ulaznice će biti 800 dinara.

Video najava koncerta:  https://www.youtube.com/watch?v=shR4Wx4nl5g  

Novi spot (pesma "Sam protiv svih"):  https://www.youtube.com/watch?v=KbSbdfSjDuQ 

Spot za pesmu „Moj grad“: https://www.youtube.com/watch?v=oYRLG5ZA38A 
Нема коментара:

Постави коментар