Celtic

Celtic

петак, 9. октобар 2015.

Najava: Gwyn Ashton, Drum Bar (16. oktobar 2015. godine)

 Gwyn Ashton, Drum Bar (16. oktobar 2015. godine)

Poznat i veoma priznat britanski blues gitarista, Gwyn Ashton nastupiće 16.oktobra u Drum baru. Ovom prilikom, Ashton će promovisati svoj najnoviji album, “Radiogram”, sa solo konceptom koji obuhvata širok spektar električnih i akustičnih gitara, efekata i bas bubnja koji daju puni teški zvuk “one-man band“-a, čineći ga jednim od najeklektičnijih savremenih blues umetnika na sceni danas.


Veliki britanski bluzer, Toni McPhee opisuje Ashton-a: “On koristi svoje pedale tako dobro kao i mikrofon od usne harmonike - to je čista genijalnost. Uz bas bubanj i veliki razglas pravi 'one-man' bend koji je na putu jednog od poslednjih velikana Duster-a Bennetta.“
Francuski magazin Guitar Part ga je 2001. godine nagradio trećim mestom na listi najboljih gitarista godine, odmah iza Jeff-a Beck-a i Gary-a Moore-a. Njegova dva uzastopna albuma su se našla na listi Amazonovih Top 100 albuma, kao i mnogih nagrada za album godine i album meseca. Billboard magazin ga zove najboljim južno-australijskim doprinosom blues/rock scene.

Koncert počinje u 22h, dok će cena ulaznice stajati 200 dinara. Sve informacije možete pratiti putem fb eventa. 
Vidimo se u što većem broju!!!

  

Нема коментара:

Постави коментар