Celtic

Celtic

субота, 15. август 2015.

Najava: Invasion From The East - Velika Plana, part II (29. avgust, DRUM Bar)

Invasion From The East - Velika Plana, part II (29. avgust, DRUM Bar)


Nakon uspešne prve Invazije u Velikoj Plani (izveštaj možete pročitati ovde), na zahtev publike sada 29-og avgusta 2015. godine u Velikoj Plani održava se nova Invazija! Lokacija ista! Dakle, Društvo Razvoja Umetnosti Mladih, popularni DRUM postaće stecište ponovnog boja te večeri. Saradnja Celtic - Slavic Webzine Serbia i Miner Records-a se nastavlja i očekuju nas nova iznenađenja te večeri.
Tog vikenda Planu pohode Bethor iz Mladenovca, Kymera iz Osijeka, na zahtev publike ponovo nam dolazi Kolaps iz Novog Sada, Trigger iz Beograda, Chaosium iz Jagodine, dok će kao domaća podrška nastupiti HC Punk bend Nikad Čuo.


Ulaznica za festival iznosiće kao i prošli put 200dinara, a uz svaku kupljenu dobija se disk na poklon. No, iznenađenju ti nije kraj, sprema se i prvi Invasion Fanzin, koji će biti deljen publici te večeri, tako da očekujte neviđeno! Kao specijalni gosti večeri biće i prijatelji iz brenda ROD SRBSKI, koji će se predstaviti svojim delima iz slovenske i stare srpske mitologije. Svakako manifestacija vredna pažnje, a Plana te večeri postaje centar zbivanja.

ROD

Svakako manifestacija vredna pažnje, a Plana te večeri postaje centar zbivanja. Tako da nemojte oklevati, dođite u što većem broju, dok sve ostale informacije možete pratiti putem fb eventa

Dan ranije Invazija pohodi Niš, po prvi put u svojoj istoriji Black Stage Caffe Club biće domaćin, a više informacija preko fb eventa.Нема коментара:

Постави коментар