Celtic

Celtic

недеља, 26. јун 2016.

Najava: Metal Armada #1 u Velikoj Plani, DRUM Bar, (30.06.2016.)

Metal Armada #1 u Velikoj Plani, DRUM Bar, (30.06.2016.)



Wolves touring i Napalm records uz podršku Celtic-Slavic Webzine Serbia predstavljaju najveći metal spektakl u Velikoj Plani. Lokacija Drum Bar u Velikoj Plani. Dan sukoba armade je 30. Jun 2016. Gostuju Nervosa (thrash metal - São Paulo, Brazil), War – Head (thrash/death metal - Osijek, Hrvatska), dok će lokalna podrška biti Black Smoke Train (stoner doom Velika Plana, Srbija) i Showel (grindcore Velika Plana, Srbija).
NERVOSA je all female thrash metal sastav čija popularnost iz dana u dan sve više raste. Bend je oformljen u Sao Paulu(Brazil) 2010.godine. Dve godine nakon osnivanja, grupa objavljuje demo i snimaju spot za numeru “Masked Betrayer”. Pomenutim spotom, bend dobija ogromnu pažnju svetske metal javnosti i ugovor sa jednim od najvećih metal izdavača - Napalm records. Debi album “Victim of yourself” objavljen je 2014.godine i dobija veoma dobre ocene u svetski poznatim metal magazinima Terrorizer, Rock Hard, Metal hammer itd. Nakon toga, Nervosa kreće na turneju po Latniskoj Americi a zatim i po Evropi. Drugi album “Agony” ugledao je svetlost dana 3.juna, a izdavač je i ovoga puta Napalm records.


WAR-HEAD je bend koji nije potrebno posebno predstavljati domaćoj publici. Ovaj odličan thrash/death metal sastav iz Osijeka je već više puta nastupao u nekoliko gradova Srbije i imaju izgrađenu bazu fanova. Momci će i ovog puta predstaviti svoju viziju thrash/death metala koji ih je učinio jednim od najcenjenijih metal sastava sa prostora bivše Jugoslavije.


Black Smoke Train je stoner doom ekipa iz Velike Plane nastala 2015.godine. Pored dve mini turneje (podrška švedskom death doom bendu Pointless Fate) 2015. i headline ''Mermer i Dim tour 2016'' zajedno sa braćom iz benda NULA na kojoj su podelili binu sa mnogim bendovima gradeći novu domaću stoner rock scenu, takođe su nastupali kao podrška poznatim imenima našeg regiona (dreDDup, White Rabbit Band...). Sada najavljuju i svoje prvo zvanično izdanje ''Contaminated Souls Demo/Ep'' koji će se pojaviti krajem maja ove godine.


Shovel je grindcore redneck ekipa okupljena oko dobre live zabave! Iako tvrdog i sirovog zvuka, atmosfera na njihovim koncertima je uvek pozitivna a dobar provod neiozostavan. Ideja koja datira iz 2011. realizovana je u vidu benda 2013. i od tada ova ekipa ne staje. Redovno sviraju i izdali su do sada par kasetnih izdanja. Nastupali su kao podrška mnogim domaćim i inostranim grind punk i black metal bendovima, a takodje su i inicijatori jednog od najvećih underground festova kod nas - PAD festa. 



Koncert će početi tačno u 21h!
Cena ulaznice: 500 rsd

Podršku koncertu pružaju: 

TV Laki
TV Plana
Dom kulture ''Vlada Marjanović'' Staro Selo
Marena zine
Helly Cherry Webzine
Celtic-Slavic Webzine Serbia
Mixeta.net
Čupava Keleraba
Rockomotiva

Za sve dalje informacije možete pratiti fb event.



             

Нема коментара:

Постави коментар