Celtic

Celtic

уторак, 22. септембар 2015.

Najava: Invazija se nastavlja!!!

Invazija se nastavlja!!!


Invazija sa istoka nastavlja, jesenjom turnejom. Nakon koncerata u Banja Luci, Valjevu, Novom Sadu, Bečeju, Skoplju, Zemunu, Velikoj Plani (dva dana), Nišu na redu je 25. septembra, prva Invazija u Trsteniku.  



U razgovoru sa nama, naš saradnik i prijatelj Milan Von Stone kaže o značaju festivala sledeće: 
"Mi imamo odlične bendove,mnogo koncerata i klubova, ali retko koji mladi bend uspeva da preživi samo od muzike. Još uvek scenom haraju bendovi od pre 20-30 godina i manji, novi bendovi se moraju dobro potruditi da se izbore za malo prostora na sceni. Ne znam, možda to tako mora biti. Želimo preko naših Invazija sa Istoka upravo promovisati pored naših bendova sa Majner etikete i ostale manje informisane bendove, širom regiona. Ove godine za našu Invaziju bio je značajan odlazak u Banja Luku i u Skoplje. Ono najbitnije i zajednički za sve nastupe, bilo je druženje samih bendova i fanova, razmena iskustava i njihovi nastupi koji su proizlazili iz te grupne sinergije. Za prvo gostovanje u Trsteniku, pozvali smo Kolaps, hardcore bend iz Novog Sada. Oni upravo ovih dana objavljuju svoj treći album. Drugi bend je beogradski sastav: Aurium. Njihov žanrovski, progresivni, opera rock album nazvan:“Still Life“, naišao je na sjajan prijem kod publike. Lokalna podrška je mladi metal sastav: Umbra Animae. Njihova pesma: “Hell“, je uvrštena na kompilaciju:Invasion From The East – No.1.
Ovom prilikom slavimo mali jubilej, obeležićemo tri godine od kako naša firma Miner Records postoji. Zbog toga smo odlučili da vrata kluba „Jungle“, širom otvorimo. Ulaz je slobodan. Koncert je zakazan od 22h.
Svi ste dobrodošli, Majner tim!!"


Nakon toga Invazija se u Niš, Požarevac, Negotin, Valjevo i opet Niš. Sve u svemu uzbudljiva jesen.





 

Нема коментара:

Постави коментар